find out here now "Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

fake rolex watches

I paneldebatt hos Cappelen Damm

3

Skrevet den 12. november, 2011 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

Denne uken deltok jeg i en paneldebatt i forbindelse med boklansering av boken til Jørgen Jelstad.

I debatten deltok

 

– ikke verst!

Hva jeg ikke er så glad for er å se meg selv på film. Innrømmelig. Jeg har ikke sett debatten selv ennå, så jeg vet jo ikke helt om jeg skal gjemme meg eller ei – men jeg serverer den først til dere. En drøy time! Takk til den som laget videoen!

 

 

 

3 Responses to I paneldebatt hos Cappelen Damm

 1. Det er alltid nervøst å se seg selv på film. 🙂 Men du har ingen grunn til bekymring, du har en klar tale og får frem budskapet ditt på en viktig og riktig måte.

 2. Catalyzator says:

  Fantastisk dyktig gjort Maria og du fremstår som både presis og kortfattet og med god målsikkerhet ! Det var et utrolig godt argumenterende panel i det hele og man kan fange opp svært positive signaler fra Dale og påtrykkeren Dåvøy som jeg tror vil gi dønningvirkning i korodorene der det gjelder å skaffe finansiering videre. Saugstad og Fluge er utrolig dyktige og vet hva de snakker om selv om Fluge nok er en smule forsiktig av seg og Saugstad har mye opplagret sinne mot systemets tidligere feilskjær, de er fantastiske hele bunten og selvfølgelig er Jørgen Jelstad gromgutten og toppen på kransekaken i panelet. TAKK for alt dere gjør for oss som ikke klarer å stille selv med egenfortelolinger men har mer en nok med å overleve hverdagen. TAKK for at dere kjemper for oss alle og videreformidler alt vi sliter med. TAKK for at dere finnes der ute i samfunnet for oss !

 3. Martha says:

  Du var så fin å høre på Maria, klar i talen og dyktig til å få frem budskapet ditt!

  Takk for jobben du gjør for ME-saken – og gratulerer med eget domene!

  Og endelig fikk jeg også hilse på deg IRL, Maria. Veldig koselig!

  😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

fake rolex watches