cheap Lyrica canada "Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

fake rolex watches

…og med Donaldplaster skal du bøtes

11

Skrevet den 11. november, 2011 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

Når det er noe som gjør vondt, hjelper det med omsorg, at noen blåser litt, glatt hånd over hår, mjuke stryk over kinn og bekreftelser på opplevelsen av det som er vondt. Av og til skal en legge på et lite Donaldplaster på toppen. Fylle på med humor og fargelegge det som er grått. Men ikke før den glatte hånden. Den mjuke strykingen. I alle fall ikke før blåsingen!

Dette gjenspeiler noe av hva jeg tenker at sjuke folk skal bli møtt med når de er uttafor og forsøker komme innafor, opp og bortover igjen. Som de fleste ønsker å gjøre. Jeg tror ikke på noe annet som en forberedelse før vi hjelper hverandre opp på bena igjen. Før vi skal lære å oss den nye situasjonen og finne disse kronglete veiene bortover igjen. Begynne på nytt. Et annet sted.

Den sympatiske og dyktige journalisten, Marianne Melgaard, var forleden dag hjemme hos meg. Det er alltid fint når et intervju er mer en samtale og nysgjerrig utforskning framfor en utspørring. Jeg synes resultatet ble bra og fotografen Linda Bournane Engelberth tok fine bilder.

Om du trykker på bildene får du dem større

opp. Kan du fortsatt ikke lese, ligger de også i PDF under bildet.

 

 

 

PDF side 1

PDF side 2

…og siden jeg er idiot på en del saker; en stor takk til Cathrine for hjelp med pdf og sånn.

 

 

 

11 Responses to …og med Donaldplaster skal du bøtes

 1. Diva says:

  Du er så BRA, Maria! 🙂

 2. Catalyzator says:

  Gratulerer med ny blogg og kjempeflott interju ! Du gjør fantastisk mye for oss som henger med leppa i grisgrente strøk i ensomhetens sykdomsrike og det er flott å kunne følge deg og flere andre bloggere som stadig angriper sakens kjærne og videreformidler vårt ståsted (liggesituasjon) til de der ute i samfunnet. Referater fra møter og debatter er dere dyktige på å samle å la oss utenforliggende få lese som om vi nesten var tilstede der og da. Spesiellt dyktig er du Maria på å skape god kjemi mellom våre fortvilte ord, forbannelser og desperate skrik og den mer seriøse delen av kompetansefolkene som vi er så avhengige av å nå frem til for å bli hørt. TAKK for at du finnes Maria !

  • mariasmetode says:

   Tusen takk for gode ord og skulderklapp, Catalyzator.

   Jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn det jeg gjør. Faktisk, og nå er jeg ærlig, jeg synes ikke det er så forbasket fantastisk hva jeg gjør. For meg er det helt naturlig og det finnes ingen annen vei. Det betyr ikke at det ikke koster å stå der jeg står. For det gjør det. Og det har kostet mye lenge og mer enn jeg viser.

   Jeg ser og opplever likevel ofte at andre synes jeg gjør en bra jobb og forteller meg at ikke alle ville gjort det samme. Det er noe jeg tar til meg og derfor blir stolt over å høre.

   Stolt, sterk, syk – og kanskje bittelittegranne mere sexy også? 😉

   (jfr Aftenpostenkronikken min http://bit.ly/pPMZfB )

   I disse dager, med medvind og flere som ikke selv er syke som engasjerer seg på vegne av oss, er dagene langt lettere. Slik skal de være. De friske skal hjelpe de syke.

   buy gabapentin for dogs online uk Edit: Må legge til her: Selvom jeg tenker at jeg gjør det som er naturlig for meg å gjøre og at det i seg selv ikke er så fantastisk, setter jeg STOR pris på alle heiarop og skulderklapp. Det gjør meg sterkere og mer sikker på at hva jeg gjør er rett.

  • Pink says:

   This "free sharing" of ifonrmatoin seems too good to be true. Like communism.

 3. Pingback: » Flott portrettintervju med Maria Gjerpe!

 4. hjemmeistua says:

  Kjempebra intervju, Maria! Takk for at du står på! Det var veldig fint å møte deg igjen i går, og jeg håper du hviler og henter deg inn igjen nå.

 5. Janne says:

  Dette var et veldig konkret og tydelig intervju, eller portrett kanskje mer? Det er godt å lese det du forteller, og jeg føler på mange måter at du sier og gjør mye av det jeg selv gjerne skulle sagt og gjort.

  Jeg har også mine måter å hevde meg på, å vite at jeg er et levende menneske tross ME, og det er godt å få mange tanker bekreftet gjennom det du skriver og sier.

  Tusen takk for at du orker!

 6. Gratulerer med flott intervju, Maria! Marianne er en bra journalist. Og tusen hjertelig for svaret ditt på bokspørsmålet 🙂 Når jeg leser slikt blir jeg rørt

 7. Bell4trix says:

  Kjempeflott intervju! Du er så vakker, både utenpå og inni! <3

 8. Trude H says:

  Dette var godt å lese;

  god flyt, ukomplisert men nyansert, OG bra innhold. Syns det er fint at du får fram at du fremdeles har dine begrensninger.

  De fleste av oss opplever at folk danner seg en oppfatning av det de ser. Og at det bildet bare er en snipp av sannheten.

  Takk og klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

fake rolex watches