"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

Maria Gjerpe

Fra innsikt til endring. Jeg er lege, utdannet fra Universitetet i Oslo, og har egenerfaring som syk med langvarig sykdom. Marias Metode har mottatt prosjektmidler fra Fritt Ord. Her skriver jeg om kommunikasjon og sosiale medier, helsepolitikk, langtidssyke og samfunn. Les mer

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

Sosiale entreprenører og bærekraftige visjoner

6

Skrevet den 16. mars, 2012 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

Det er ingenting som gjør meg gladere og mer optimistisk enn å samarbeide og diskutere med sosiale entreprenører. Sosiale entreprenører er som oftest mennesker som har kjent på kroppen det som ikke fungerer i samfunnet. De har et brennende engasjement for å gjøre noe med det – og  har bærekraftige forslag til hvordan. Det er store, klare tanker som lar seg gjennomføre.

Jeg er veldig opptatt av sosialt entreprenørskap og tror sosiale entreprenører har løsningen for mange av de samfunnsproblemene vi står overfor i dag. Vi snakker om å utvikle bærekraftige samfunn på alle nivåer.

Vil du vite mer om hva sosial entreprenørskap er kan du for eksempel lese min post fra et år tilbake

«SOSIALT ENTREPRENØRSKAP – DEN NYE VINDEN»

For snart ett år siden

holdt jeg et foredrag på nettverkssamling for SE-piloten. Det er en del vann som har

rent i elva siden den gangen. Flaut å se seg selv, så det unngår jeg å gjøre for ofte. Om du vil, kan du lytte til hva jeg sa på lenken under. Beklager – ingen teksting!

Passordet du trenger er:
Det er en del vann som har rent i elva siden den gang – men for den som vil se, er passordet:

                                               se 12
.

http://vimeo.com/36818486

Er du opptatt av problemstillinger og løsninger rundt mennesker som har vært ute av arbeidslivet og vil tilbake, anbefaler jeg å ta en lang kikk på KREM Norge sine hjemmesider.

Er du Osloboer, er interessert i sosialt entreprenørskap, har en idé du vil dele, eller vil snakke og lytte til andre som har gode ideer, anbefaler jeg at du tar en tur innom «Tenk om…» som en månedlig, fantastisk, men virkelig,  lunsj der du kan lytte, mingle og spise. Neste møte er 27 mars.

.

RELATERTE POSTER:

«To be reframed»

Andre interessante prosjekter kan du lese om i kommentarfeltet til posten

«SOSIALT ENTREPRENØRSKAP – DEN NYE VINDEN»

6 kommentarer til Sosiale entreprenører og bærekraftige visjoner

 1. Reidun Dvergsdal sier:

  Hei :) Vil gjerne sjå vidioen, men passordrt virker ikkje.

 2. Heisann!

  Om du legger inn se12 uten mellomrom, så skal du kunne se videoen.
  Marias Metode recently posted..Sosiale entreprenører og bærekraftige visjonerMy Profile

  • Reidun Dvergsdal sier:

   Tusen takk :) Du er ei flott dame, som eg er utruleg glad for å kunne komunnisere med. Flott foredrag. Du er brobygger for oss alle.Vi trenger slike mennesker som deg. Fint og at vi som er så sjuke, at vi ikkje greier å reise på konferanser kan bruke nettet og halde oss oppdatert.

   Lykke til videre :)

 3. Shanel sier:

  Thanks for the great post. Keep up the good work.
  Shanel recently posted..Low Carb Diets That WorkMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge