"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

Gjør flere feil! FailCon 6 juni i Oslo, Norge

1

Skrevet den 24. mai, 2013 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

”Hvis det er så mye å lære av våre feil, hvorfor er vi ikke flinkere til å dele dem?»

Nyskaping er uløselig knyttet til å ta sjanser og dermed risiko for å feile. For at vi skal skape et rikt og godt arbeidsliv som er i dynamisk utvikling lager vi en arena for konstruktive historier om læring fra feiltakelser.

Det er jo ikke ofte jeg «reklamerer» for noe på denne bloggen, men akkurat denne konferansen har jeg lyst til å spre og dele fordi jeg tror den er en bra start på noe viktig.

På FailCon Oslo forteller et knippe ledere og banebrytende gründere gode historier om hva som gikk galt og hva vi alle kan lære av det. De vil også dele konkrete erfaringer om hvordan skape kulturer for åpenhet og deling av feil. Deltagerne får sjansen til å undersøke verdien av feiling, læring og åpenhet, samt starte nye samtaler om hvordan utvikle robuste læringskulturer; i bedrifter, organisasjoner og i samfunnet forøvrig.

Denne konferansen skal jeg på.
På programmet finner du folk både fra helsevesenet og grundere som har feilet og lært. Flere ganger.
(Fortsetter under bildet)

IMG_3024

Jeg er opptatt av feil. Og

å kunne gjøre dem. Slik at vi kan lære noe. Jeg er veldig opptatt av å unngå en fryktkultur – der det å gjøre feil sees på som noe som ikke skal eksistere, fremfor å se dem som en mulighet for å gjøre det bedre neste gang. Det er jo slik vi utvikler oss, er det ikke?

Om ikke lenge skal jeg selv endelig få tid til å grunde opp mitt eget selskap, som skal jobbe med å gi «samhandling» et innhold, der teknologi vil være en vesentlig ingrediens. Jeg kommer til å gjøre mange feil – og det gleder jeg meg til. Tro det eller ei. Det betyr bare at det ferdige produkt blir veldig bra, eller hur?

Skrevet om «Feil» på Marias Metode tidligere:
Havarivesenet – om feil i helsevesenet
Nye medieplattformer kan øke pasientsikkerheten

One Response to Gjør flere feil! FailCon 6 juni i Oslo, Norge

  1. Nice 🙂
    Ha ei fin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.