"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

Under Radaren starter opp. En delingsarena for kunnskap og helse

2

Skrevet den 30. september, 2013 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

 

UnderRadaren_logo_blå strek

Logo under arbeid. Hva synes dere så langt?

 

Hva er Under Radaren?
Under Radaren er en sydende samling 4 ganger i året for folk som er opptatt av helse og kunnskap og som vil mer enn bare snakke. Prosjektet er et pro-bonoprosjekt av Maria Gjerpe, HelseTanken og Fredrik Syversen, IKT-Norge fordi vi tror det trengs en lavterskelarena der idé knyttes sammen med verktøy for realisering av idéen.

Oppgaven 
er å sette smarte hoder, gjerne du egenerfaring, enten som ansatt eller bruker fra kunnskaps – eller helsefeltet sammen med arbeidsnever og lommebøker fra innovasjons- og teknologibransjen. Vi vet at verden er full av gode ideer og vi hører stadig om dem over bordene. Vi vil at ideene skal krype ut av skuffen og føre til nyttige endringer. Her kan du lufte dem for andre – og starte å gjøre endringene.

Hvem er Under Radaren for?
Under Radaren er både for deg som har ideen – og for deg som vil samarbeide med den som har ideen.

Du som har ideen
Vil du dele den ideen med andre gründere, forretningsutviklere, investorer, programmerere, designere, sosial entreprenører og samfunnsinnovatører – og trenger samarbeidspartnere for å virkeliggjøre den?

Du som er i bransjen
Kanskje jobber du med innovasjon og IT. Kanskje er du en samarbeidspartner med mannskap og penger, og tenker det er lurt å følge med på hva som beveger seg. Kanskje tenker du det er lurt å knytte til deg smarte folk som vet hva den virkelige verden trenger. Kanskje har du noe du ser du kan tilby gründere? Er du god på å bygge business, designe, programmere og vil være med på morroa?

Vi trenger deg!
Vi inviterer deg til å være med og enkelt og greit dele din idé, tanke, visjon for et bedre helse – og kunnskapsfelt. Kanskje er idéen din bitteliten, eller kanskje en stor dinosaur? Det spiller ingen rolle hvor du kommer fra. Mikrofonen er din og terskelen er lav. De gode løsningene kommer ofte i tett samarbeide med dem som er nærest på problemet. Bli med!

Hvordan og hvor
Vi arrangerer en samling fire ganger i året. Den første samlingen blir 14 november.

Som alt bra i livet, er det helt gratis å komme inn på Under Radaren, men vi vil at du melder deg på. Har du lyst til å betale litt, smiler vi ekstra mye og vet at det blir lettere å få dette til flere ganger. Du kan legge inn en valgfri sum når du bestiller billett via Eventbrite lenger ned.
Om du har lyst til å være sponsor er du hjertelig velkommen til det også.

Vil du være med på noen måte, arrangere eller noe helt annet – så heng på! Ta kontakt.

Vil du fortelle om ideen din?
Supert! Send en kort mail til to som lytter:

mariagjerpe(@)gmail.com eller
fs(at)ikt-norge.no

Påmelding:

Sted: Øvre Slottsgate 3.
Tid: Torsdag 14 november kl 17-19
Hvem: Dere – skaper innholdet. Vi- lager rammene.

Påmelding via Eventbrite

Eventbrite - Under Radaren

 

Arrengementet finnes også på Facebook. Supert med delinger!

 

 

2 Responses to Under Radaren starter opp. En delingsarena for kunnskap og helse

 1. everrest says:

  Hei Maria!

  Så flott! Dette vil det helt sikkert komme noe godt ut av, kjempegod ide!

  Håper du fortsatt føler deg så frisk som du var i vår og da du stod på som bare det med MEandYou! Tusen takk for den innsatsen du la ned der!

  Ønsker deg alt godt framover nå!

 2. mariasmetode says:

  Tusen takk for gode ønsker, everrest!

  Jeg liker jo så godt å både koble grupper med ulike «kompetanse» – og å GJØRE fremfor å snakke og er spent på hva som skjer i Under Radaren framover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.