"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

fake rolex watches

Takk! Finaleplass som Årets Helseaktivist

6

Skrevet den 3. februar, 2014 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

see this page Finaleplass!

1927 stemmer

Tenk – 1927 stemmer ble det tilsammen! Det er utrolig, spesielt fordi jeg holdt nominasjonen «hemmelig» veldig lenge, og andre nominerte hadde fått stemmer i lang tid allerede. Det sier bare noe om hvor fantastisk gode dere er til å mobilisere når det er noe dere vil.

Tusen takk, alle sammen, dere som engasjerte dere og sendte inn en stemme på mitt kandidatur til Årets Helseaktivist! Utrolig imponerende å se hva dere fikk til. Dere har virkelig rørt med gjennom den innsatsen dere gjorde.

Nå håper jeg at finaleplassen gjør at vi får enda mer oppmerksomhet rundt behovet for mer forskning på ME.

Dette er mailen jeg mottok i kveld:

Skjermbilde 2014-02-03 kl. 21.46.31

neurontin 24 hour shipping to us » Jeg skriver til deg, vel, fordi jeg har noen spennende nyheter. Du har blitt valgt ut som en av finalistene i Helseaktivist Helt i den tredje, årlige WEGO Helseaktivist kåringen.

stromectol philippines Gratulerer! Dommerne var imponert over hvor aktiv du er i samfunnet, innholdet du leverer på dine sosiale kanaler, og hvor lidenskapelig du sprer bevissthet og kunnskap til andre.»

Det som skjer nå, er at jeg på en eller annen måte må lage en video som en juryen skal se på når de skal vurdere en vinner, så da får jeg rette på luggen.

Igjen – tusen takk. Dere har igjen vist dere som ganske enkelt enestående, alle sammen!

6 Responses to Takk! Finaleplass som Årets Helseaktivist

 1. Dette er så fortjent. 🙂 Gleder meg til resten. <3

  • mariasmetode says:

   Tusen takk – dette er deres «verk»!
   Spent på hvordan juryen vurderer og om det i det hele tatt er sjanse for en liten dame langt oppi nord i verden 😉

 2. Gratulerer Maria!
  Jeg håper du vinner, -så forskning på ME får høyere fokus, – og ikke minst offentlig behandling kan bli en realitet.

  Uansett Maria, – du er en VINNER i manges øyne.

  Jeg heier på deg!

  • mariasmetode says:

   Tusen takk, Doris!

   Det er VI som er vinnere – for selv om jeg går foran, er jeg ingenting uten alle som følger på bak!

 3. Beate Nergård says:

  Gratulerer med finaleplassen – så vel fortjent! Håper virkelig du vinner, det har du ærlig fortjent! Dette blir spennende, tvi-tvi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

fake rolex watches