"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger. Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

2

Skrevet den 12. oktober, 2014 av mariasmetode

Del innlegget: TW FB

2 Responses to Girls and geeks and politics – på norsk

 1. Det er virkelig imponerende, når man ser det oppsummert sånn. Hva du har fått til altså!

  Jeg håper du vinner prisen som «Årets Girl Geek», den anerkjennelsen har du fortjent.

  • mariasmetode says:

   Takk, Cathrine.
   Da jeg skrev denne posten, oppdaget jeg at det i grunn er veldig vanskelig å skrive kort om, og prøve å systematisere, det jeg har gjort og vært opptatt av i disse årene. Det har vel vært det man kaller «en reise», på så mange måter. Jeg har lært så utrolig mye, og så mye jeg alltid kommer til å bære med meg og som vil fortsette å forme meg som menneske. Det er jeg takknemlig for – for slike erfaringer og delt innsikt er ikke den verste støpeformen i verden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.